İZMİR / BAYRAKLI - 50.Yıl İlkokulu

Okulumuz Erasmus+ Kapsamında yurtdışından gelen konuklarını ağırladı

THE POWER OF DIGI-SCHOOLS

2020 yılında hibe almaya hak kazanan "Dijital Okulların Gücü" adlı Erasmus+ projesinin ilk toplantısı Bayraklı ilçesi 50. Yıl İlkokulu ev sahipliğinde gerçekleşti.

Bayraklı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Polonya, İspanya, Romanya, Yunanistan ve Çekya ülkelerine ev sahipliği yapan 50. Yıl ilkokulunda ilk toplantıda okulumuz şehrimiz ve ülkemiz tanıtıldı. E güvenlik üzerine de sunumlar yapan 50. Yıl İlkokulu hazırladığı e-güvenlik broşürünü tüm ortaklara dağıttı. Toplantıya rahatsızlığı nedeniyle zoom üzerinden katılan Çekya koordinatörü proje hakkında bilgiler verdi.  Ayrıca Türk mutfağının seçme lezzetleriyle tanıştırılan misafirlerimize İzmir turu yapılarak şehrimiz tanıtıldı. Toplantıya katılan Bayraklı İlçe Milli Eğitim Müdürü Şuayip ÜNER 50. Yıl İlkokuluyla birlikte çalışmaktan mutluluk duyduğunu, 50. Yıl İlkokulu Müdürü Mustafa Mehmet SALTIK bu projelerin öğrencileri kötü sitelerden koruyacağını, teknolojiyi yararlı bir şekilde kullanmayı öğreneceklerini belirtti.

"Dijital Okulların Gücü" adlı projede amaç 21. yüzyıl becerilerini uyarlamak amacıyla derslere entegre edilecek farklı web2 araçlarını öğrenerek, öğrencilerin eleştirel düşünme,  problem çözme becerilerini, yaratıcı düşünme becerileri ve iletişimsel düşünme becerileri keşfetmelerini ve geliştirmelerini sağlamaktır.

.

Yayın: 19.11.2021 - Güncelleme: 19.11.2021 21:45 - Görüntülenme: 167