İZMİR / BAYRAKLI - 50.Yıl İlkokulu

50.Yıl İlkokulu

7233 Sok.No23 Emek Mah. BAYRAKLIİZMİR
Vizyon
Okuyan,anlayan,anladığını uygulayan,yönlendirilen değil,yönlendiren bir okul olmak
Misyon
Yenilikçi eğitim yaklaşımları çerçevesinde Atatürk ilke ve inkılaplarını benimsemiş,aklını kullanan,kültürel değerlerine sahip çıkan,milli kültürü özümsemiş,yaratıcı düşünmeyi yaşam felsefesi edinmiş bireyler yetiştirmek.
Başarılar
Okulumuz "Comenius Projesi" kapsamında "Let The Forest Breathe"adlı projesiyle İzmir´i başarıyla temsil etmiş,yabancı misafirlerimize ülkemizi ve kültürümüzü en iyi şekilde tanıtmıştır.Bu çalışmaların neticesi olarak ülkemizde en iyi beş proje arasına girerek "Star Proje Ödülünü" almaya hak kazanmıştır. Yeşil Bayrak ödülünü 2013 yılında almaya hak kazanmıştır.
Ulaşım
Konaktan gelecekler için 77 Numaralı Nafiz Gürman-Gümrük Otobüsüne, Karşıyaka´dan gelecekler için 197 Numaralı Nafiz Gürman-Karşıyaka Otobüsüne, Karşıyaka İZBAN durağından Karşıyaka-Gümüşpala dolmuşlarına binilerek "Okul Durağı"nda inilecektir.
Servis Bilgisi
Okul servis taşımacılığı bulunmamaktadır.Sadece özel eğitim öğrencilerimiz,servisten yararlanmaktadır.
Yerleşim Yeri
Okulumuz Bayraklı İlçesine Bağlı Olmakla Birlikte,Karşıyaka İlçesine Çok Yakındır.
Merkez Yerleşim Yeri İçinde Bulunmaktadır.